Головна  →  Новини  →  25 травня 2017

Андрій Джеджула відкриє фестиваль до Дня Києва «KievWeekendFest» на Печерську


27 та 28 травня 2017 року під патронатом голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука на території  Національного історико-архітектурного музею «Київська Фортеця» відбудеться урочистий захід присвячений Дню Києва, фестиваль "KievWeekendFest".

Урочисту частину заходу  відкриє шоу-мен, актор, теле й радіо ведучий Андрій Джеджула.

Партнер заходу: Благодійна організація Балто-Чорноморський благодійний фонд.

Протягом двох фестивальних днів учасники фестивалю продемонструють реконструкцію подій з історії Києва  з доби заснування міста до сучасності.

Працюватиме виставка плакатів «Київ-Печерськ - погляд крізь століття», фотовиставка «Київ в об’єктиві» та виставка автентичних костюмів.

На гостей фестивалю чекає дуже цікава програма, а саме: показові виступи від Київського лицарського клубу «Хайгарден» і Центру інтерактивної історії «Київград»,  козацький шабельний бій від  Полтавського обласного осередку українського козацтва, змагання зі стрільби  та лука «Руно».

Для маленьких відвідувачів - великий дитячий майданчик і дитяча зона відпочинку з аніматорами і майстер-класами, фотозони, відбуватимуться квести і конкурси для дітей і дорослих, майстер-класи з народних ремесел.

А також, гала-концерт дитячих колективів та етно-рок груп. Родзинкою урочистого заходу стане виступ гурту TaRuta.

Крім того, на фестивалі буде встановлено черговий рекорд України з виготовлення найбільшої української страви «Котлета по-київські».

Всі гості фестивалю «KievWeekendFest» матимуть можливість безкоштовно відвідати експозиції Національного історико-архітектурного музею «Київська Фортеця».

Перейти до спискуВерсiя для друку