Головна  →  Новини  →  25 травня 2017

У Печерській РДА відбулося засідання комісії з розгляду питань погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат


25 травня 2017 року під головуванням першого заступника голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Дмитра Загуменного відбулося чергове засідання комісії з розгляду питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в Печерському районі. Фотозвіт.

На засіданні були присутні керівники підприємств, установ та організацій Печерського району міста Києва на яких існує заборгованість із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

З початку 2017 року проведено 10 засідань комісії, на яких заслухано 40 керівників проблемних підприємств, з яких: 27 підприємств, де існувала заборгованість із виплати заробітної плати, зі сплати податків та інших обов’язкових соціальних платежів та 13 підприємств, на яких виплата заробітної плати здійснювалась в розмірі меншому від встановленого законодавством та нижчому за середній по відповідній галузі в місті Києві.

Комісією надано 40 рекомендацій та пропозицій посадовим особам підприємств, установ та організацій району, які спрямовані на погашення заборгованості із виплати заробітної плати та платежів до бюджету, а також підвищення заробітної плати до рівня середньої по місту Києву.

Крім того, до правоохоронних та контролюючих органів направлено 7 листів з метою вжиття заходів відповідного реагування.

Заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах, що належать до сфери управління Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, відсутня.

Завдяки проведеній Печерською районною в місті Києві державною адміністрацією роботі, з початку 2017 року погашено заборгованості із виплати заробітної плати на загальну суму 21 795,7 тис. грн, збільшено посадові оклади на ТОВ «Фірма «Деккер Україна», ТОВ «Сучасна лікарня», ТОВ «Елемент Холдінг», ТОВ «Агенція Іріо».

Стан справ з погашення заборгованості із заробітної плати і податків, наповнення бюджету та підвищення розміру заробітної плати на підприємствах до середнього розміру заробітної плати у відповідній галузі по місту знаходиться на постійному контролі в Печерській районній в місті Києві державній адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку