Головна  →  Анонси  →  23 травня 2017

25 травня понад 40 наукових установ столиці продемонструють свої новітні розробки, технології і матеріали на виставці «Зроблено в Києві»

25 травня у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» в рамках святкування Дня Києва вперше відбудеться виставка-презентація промислової продукції столичних виробників «Зроблено в Києві».

Так столична влада сприяє розвитку промисловості, підприємництва, споживчого ринку, адже успішно працюючі підприємства – це нові робочі місця та наповнення бюджету міста.

Захід спрямовано на розвиток економіки столиці та держави в цілому, адже дає можливість виробникам презентувати свої здобутки якнайширшій аудиторії, а споживачам – ознайомитися з масштабною експозицією та розмаїттям торгових марок.

Започатковуючи щорічну виставку «Зроблено в Києві», влада міста мала на меті:

  • популяризувати та просувати промислову продукцію київських виробників;
  • підвищити впізнавання брендів;
  • надати підприємствам міста додаткові можливості для реклами продукції;
  • сприяти створенню нових робочих місць у столиці та наповненню внутрішнього ринку;
  • привернути увагу потенційних інвесторів до виробничих підприємств столиці.

Свої досягнення та новітні розробки на виставці представлять виробничі компанії і підприємства Києва, столичні державні та приватні наукові та дослідницькі структури.

Загалом участь у виставці візьмуть більше 160 підприємств із усіх районів столиці, які працюють у сфері машинобудування, будівельній, хімічній, медичній, фармацевтичній, поліграфічній галузях, у легкій промисловості тощо. Більш ніж 40 наукових установ столиці продемонструють свої новітні розробки, технології і матеріали. Продукцію презентуватимуть на площі понад 3000 кв. м.

Окремими експозиціями будуть представлені НАН України, провідні вищі навчальні заклади Києва, столичні наукові парки, інвестиційні агентства та науково-технічні майстерні.

Виставку відвідають представники інвестиційних фондів, банківського сектору, сфери фінансових послуг, закордонних торговельних місій, посольств і консульств, громадських організацій, представники керівних органів державної влади та місцевого самоврядування м. Києва, кияни та гості міста.

У рамках виставки реалізують і науково-практичну програму: круглі столи, конференції, майстер-класи, презентації нових технологій.

Організаційне забезпечення проведення виставки та роботи Організаційного комітету здійснює Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Файл документа: Зроблено в Києві.pdf

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку