КМДА Київська міська державна адміністрація


13 травня 2017

Сергій Мартинчук проінспектував сервіс оформлення ID-картки та закордонного паспорту

Сергій Мартинчук проінспектував сервіс оформлення ID-картки та закордонного паспорту

З 13 травня 2017 року в відділі (центрі) надання адміністративних послуг Печерської райдержадміністрації для мешканців Печерського району з'явилася можливість оформлення ID-картки та оформлення закордонного паспорту для всіх громадян України.

З цієї нагоди голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук завітав до відділу (центру) надання адміністративних послуг та проінспектував сервіс оформлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон. Фотозвіт.

Відповідно до українського законодавства, кожна особа, яка досягла 14-річного віку, зобов'язана отримати паспорт громадянина України - паспорт видається у формі пластикової ID-картки, яка посвідчує особу громадянина України. Вона має безконтактний електронний носій, що містить інформацію про біометричні дані її власника.

Необхідні документи для оформлення ID-картки можна переглянути за посиланням: http://dmsu.gov.ua/posluhy/pasport-gromadyanina-ukrajini

Необхідні документи для оформлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон: http://dmsu.gov.ua/posluhy/dokumenti-dlya-vijizdu-za-kordon

Графік роботи ЦНАПу:

Адреса ЦНАПу: вул. М. Омеляновича-Павленка, 15 (колишня вул. Суворова).

Телефон для довідок: (044) 280-41-97.

Оформлення ID-карток та закордонних паспортів здійснюється відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 №523 «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» зі змінами визначеними  розпорядженням Кабінету Міністрів України  від 30.09.2015 №1031-р та рішенням Київської міської ради від 28.07.2016 №861/861 «Про визначення переліків адміністративних послуг, які надаються через центри надання адміністративних послуг в місті Києві».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.