Головна  →  Новини  →  28 квітня 2017

У Печерській РДА відбулось засідання комісії з призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям


Сьогодні, 28 квітня у Печерській районній в місті Києві державній адміністрації відбулось засідання комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Фотозвіт.

На засіданні члени комісії розглянули 118 заяв щодо надання одноразової адресної матеріальної допомоги малозабезпеченим сім’ям Печерського району міста Києва, які опинилися у складних життєвих обставинах, та визначили розмір призначених допомог відповідно до Порядку надання одноразової адресної матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення міста Києва та киянам, які опинилися в складних життєвих обставинах, затвердженого розпорядженням Київської міської державної адміністрації від 13.05.2016 № 317.

Комісією було вирішено, призначити матеріальну допомогу 104 особам на загальну суму 97300,00 грн; відмовлено у наданні матеріальної допомоги 14 особам, з них 13 особам - у зв’язку з отриманням матеріальної допомоги через Департамент соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та 1 особі - у зв’язку з наданням неповного пакету необхідних документів.

Всі рішення членами комісії були прийнятті відповідно до чинного законодавства.

Перейти до спискуВерсiя для друку