Головна  →  Новини  →  28 квітня 2017

У Печерській райдержадміністрації відбулось чергове засідання Громадської ради


27 квітня 2017 року у Печерській районній в місті Києві державній адміністрації відбулось чергове засідання Громадської ради. Фотозвіт.

Під час засідання присутні заслухали доповіді про заходи поліпшення благоустрою, озеленення та санітарно-технічного стану Печерського району в 2017 році заступника начальника відділу контролю за благоустроєм Сергія Вітюкова, директора комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Печерського району Сергія Лисенка та виконуючого обов’язки директора комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва» Сергія Лавриненка.

По другому питанню порядку денного з доповіддю виступила про стан реалізації в Печерському районі Урядової програми з енергоефективності у житлових будинках на умовах співфінансування 70/30 начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Олена Григор’єва.

Про стан виконання заходів спрямованих на забезпечення змістовного відпочинку, дозвілля, трудового виховання дітей та молоді, їх фізичного і духовного розвитку та реалізації індивідуальних здібностей доповів виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олег Шкорупинський.

Також, з пропозиціями до Статуту територіальної громади міста Києва виступив член комісії Громадської ради при Печерській райдержадміністрації Олександр Ластовченко.

Наприкінці зустрічі, присутні висловили зауваження та пропозиції до питань, які розглядалися на засіданні  Громадської ради.

Протокол засідання Громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації від 27 квітня 2017 року, після затвердження, буде розміщено на офіційній інтернет-сторінці Печерської райдержадміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку