Головна  →  Новини  →  26 квітня 2017

У Печерській РДА відбулась нарада по забезпеченню правопорядку та муніципальної безпеки

24 квітня 2017 року у Печерській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада з обговорення питання ефективності заходів, які застосовуються в районі для забезпечення правопорядку та охорони прав і свобод громадян. Фотозвіт.

У нараді взяли участь: начальник Управління з питань взаємодії з правоохоронними органами по забезпеченню правопорядку та муніципальної безпеки виконавчого органу Київської міської ради Олег Куявський, начальник відділу муніципальної безпеки Управління з питань взаємодії з питань взаємодії з правоохоронними органами по забезпеченню правопорядку та муніципальної безпеки виконавчого органу Київської міської ради Іван Француз, начальник відділу превенції Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції і м. Києві Віктор Столяр, керівник апарату Печерської райдержадміністрації Олена Донець та завідувач сектором взаємодії з правоохоронними органами та з питань запобігання корупції Печерської РДА Олексій Фаєр.

Під час наради, начальник Управління з питань взаємодії з правоохоронними органами по забезпеченню правопорядку та муніципальної безпеки виконавчого органу Київської міської ради Олег Куявський зазначив, що враховуючи складність та різноманітність чинників, які впливають на стан злочинності в столиці та постійне навантаження на правоохоронні органи, виникає необхідність об’єднання спільних зусиль правоохоронних органів, виконавчої влади, місцевого самоврядування й широкому залученню до роботи недержавних структур, громадських об’єднань і громадян. Також, Олег Юрійович повідомив про особливості створення та діяльність громадських формувань з охорони громадського порядку та державного контролю.

В свою чергу керівник апарату Печерської РДА Олена Донець зазначила, що Печерська райдержадміністрація відкрита для співпраці з громадськістю й надалі приділятиме значну увагу та сприятиме розвитку взаємодії з громадськими формуваннями з охорони громадського порядку, які офіційно діють у місті Києві.

Перейти до спискуВерсiя для друку