Головна  →  Новини  →  26 квітня 2017

Звіт про діяльність відділу роботи із зверненнями громадян Печерської РДА

З 18 по 21 травня 2017 року до відділу роботи із зверненнями громадян Печерської райдержадміністрації надійшло 57 звернень громадян, з них - 27 звернень за дорученнями Київської міської державної адміністрації, усних - 32, письмових - 25, у тому числі - 4 колективних звернень.

Серед основних питань, що порушували мешканці у своїх зверненнях, чільне місце займають питання:

 - комунального господарства - 35;

 - сім’я, діти, молодь -  8;

 - забезпечення законності та правопорядку (проведення мирних акцій) - 5;

 - соціального захисту - 5;

 - житлової політики - 4;

 - економічної, цінової політики - 2;

 - охорона здоров’я - 1;

 - культура та культурна спадщина - 1;

 - екологія та природні ресурси - 1 та інші.

Структурними підрозділами Печерської райдержадміністрації розглянуто та надано відповіді на 72 звернення громадян, решта перебуває на контролі відповідно до встановлених термінів.

Фахівцями відділу ведеться постійний контроль за дотриманням термінів виконання звернень громадян, надаються контрольні картки (нагадування) відповідним структурним підрозділам щодо термінів виконання.

Спеціалістами відділу у звітний період було здійснено організацію особистих прийомів громадян голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука та першого заступника голови Печерської райдержадміністрації Дмитра Загуменного на якому було прийнято та заслухано 7 мешканців Печерського району. Питання безпосередньо стосувались житлово-комунального господарства, оренди приміщень та інше.

За результатами роботи відділу за тиждень забезпечено виконання всіх доручень з розгляду звернень громадян в терміни, визначені чинним законодавством.

Крім, того ведеться постійний запис громадян на особистий прийом до голови, першого заступника голови та заступника голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, що проводиться щотижнево, відповідно до затвердженого графіку.

Довідкова інформація про звернення громадян:

Якщо Ви бажаєте звернутися до Печерської районної в місті Києві державної адміністрації та отримати офіційну відповідь на Ваше звернення, Ви маєте надіслати листа у письмовій формі на адресу: вул. М. Омеляновича-Павленка, 15, м. Київ, 01010 (або подати його через відділ по роботі із зверненнями громадян Печерської районної у місті Києві державної адміністрації за адресою: вул. Московська, 5/2а, м. Київ, 01010).

Для електронного звернення можна використовувати електрону поштову адресу: [email protected]

Телефони для довідок: (044) 280-35-85; 280-02-67.

Більш детальна інформація за посиланням: /content/zvernennya-gromadyan.html

Перейти до спискуВерсiя для друку