Головна  →  Новини  →  26 квітня 2017

У рамках підготовки до «Євробачення-2017» Арку дружби народів перетворять на арт-інсталяцію «ArchofDiversity»

На час проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017» монумент Арка дружби народів тимчасово перетвориться на арт-об’єкт «ArchofDiversity» («Арка різноманіття»). Нанесення кольорової плівки здійснено без залучення бюджетних коштів. Про це повідомляє Департамент культури Київської міської державної адміністрації.

У відповідь на численні зверненнями від засобів масової інформації департамент культури інформує, що не заперечує проти виконання робіт ТОВ «Сі Еф Сі Консалтинг Компані» зі створення арт-об’єкту, оскільки він є творчою інтерпретацією авторів проекту гасла «Євробачення» «Шануймо розмаїття».

Нанесення кольорової плівки Оracal 641 на поверхню вказаної пам'ятки відбувається згідно з наданим макетом, за умови збереження загальної автентичності пам'ятки та дотримання пам'яткоохоронного законодавства в цілому.

Графічне оформлення Арки плівкою у кольори веселки здійснено власним рахунком компанії.

Також ТОВ «Сі Еф Сі Консалтинг Компані» взяло на себе зобов'язання після закінчення «Євробачення-2017» виконати роботи зі зняття нанесеної плівки та повернути споруді її початковий вигляд.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку