Головна  →  Оголошення  →  24 квітня 2017

Центральне об’єднане управління Пенсійного фонду України в м. Києві повідомляє про реорганізацію органів Пенсійного фонду України м. Києва

До уваги громадян!

Відповідно до постанови КМУ від 29 березня 2017 р. №203 “Про утворення Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві” найближчим часом відбудеться реорганізація шляхом злиття головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві. та Правобережного, Лівобережного, Центрального об’єднаних управлінь Пенсійного фонду України в м. Києві.

За мету дана  реорганізація має  вдосконалення роботи органів Пенсійного фонду України в м. Києві, шляхом виключення дублювання функціональних повноважень фахівців Фонду, що в свою чергу відповідатиме сучасним методам управління та обслуговування громадян.

Хотілося б окремо наголосити, що означені заходи не передбачають ліквідацію органів Пенсійного фонду і жодним чином не вплинуть на виплату пенсій. По завершенню злиття, спеціалісти з питань пенсійного забезпечення працюватимуть в тих же приміщеннях, залах обслуговування та кабінетах, як і до запланованого об'єднання. Окрім того, всі необхідні послуги відтепер надаватиме безпосередньо сам фахівець під час прийому, без  додаткових  візувань і погоджень.

Означена реорганізація націлена виключно на покращення якості, швидкості та  наближення до користувачів послуг органів Пенсійного фонду міста Києва. Обслуговування громадян стане ще доступнішим  завдяки фронт-офісам, що будуть віднині не лише при управлінні Пенсійного фонду, а й при Центрах надання адміністративних послуг, об’єднаних територіальних громадах, “Прозорих офісах”, агентських пунктах.

На сьогодні прийом громадян ведеться в звичному режимі, незалежно від місця реєстрації чи проживання. Також, за додатковою консультацією завжди можна звернутись дистанційно – через веб-портал Пенсійного фонду України.

Перейти до спискуВерсiя для друку