Головна  →  Анонси  →  19 квітня 2017

Реєстрація на Київський форум організацій громадянського суспільства

До уваги представників організацій громадянського суспільства! 

23 травня цього року під патронатом Київського міського голови в столиці вперше пройде Київський Форум організацій громадянського суспільства.

Організатори заходу передбачають, що він стане важливою інформаційною та концептуально-пошуковою складовою питань участі   організацій громадянського суспільства в розробці і реалізації проектів та  ініціатив спрямованих на всебічний розвиток міста Києва. 

 Мета Форуму – це перш за все сприяння налагодженню діалогу між представниками місцевих органів влади та громадянського суспільства, напрацювання нових моделей партнерства між громадськими організаціями та інституціями влади, а також вироблення чітких рекомендацій щодо залучення громадськості до формування та реалізації міської політики за різними галузями розвитку.

Оскільки подібних значних публічних заходів на рівні міста до цього часу не було, сподіваємося, що Форум матиме позитивний резонанс та набуде статусу традиційної щорічної топ-події в середовищі активної громадськості столиці.

На сьогоднішній день виявили зацікавленість щодо участі у Форумі наступні міжнародні організації: Координатор проектів ОБСЄ в Україні, представники  проектів USAID/ENGAGE в Україні, GIZ Бюро в Україні, Представництво ЄС в Україні, МБО «Фонд Східна Європа».

Підготовку заходу забезпечує Організаційний комітет за участю  представників активних ОГС з багаторічним позитивним досвідом проведення всеукраїнських та регіональних форумів організацій громадянського  суспільства.

Для участі у Форумі просимо усіх зацікавлених представників організацій громадянського суспільства зареєструватися за наступним посиланням:  http://bit.ly/Kyiv-forum .

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку