Головна  →  Оголошення  →  18 квітня 2017

Навчання в Національній академії державного управління при Президентові України

Національна академія державного управління при Президентові України (далі – Національна академія) розпочала прийом слухачів на денну, вечірню, заочну  та заочно-дистанційну форми навчання з наданням освітнього ступеня магістр за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування»  за державним замовленням та договорами (за кошти фізичних та юридичних осіб).

Прийом на навчання здійснюється за умовами, визначеними Положенням про прийом слухачів до Національної академії, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2013 року №255.

Документи подаються особисто до приймальної комісії: Національної академії (м.Київ) – по 20 травня 2017 року, Дніпропетровського, Одеського, Харківського регіональних інститутів  - по 08 червня 2017 року, Львівського регіонального інституту – по 17 червня 2017 року.

Вступні випробування відбудуться: в Національній академії (м.Київ) з 06 по 16 червня 2017 року, в регіональних інститутах державного управління з 12 по 24 червня 2017 року.

Вичерпну інформацію з питань прийому на навчання до Національної академії можна отримати за тел.: (044) 455-69-01 та на офіційному сайті: www.academy.gov.ua/.

Одночасно повідомляємо, 29 квітня 2017 року з 11-ї години в Національній академії за адресою: м.Київ, вул. Ежена Потьє, 20 буде проходити День відкритих дверей. Програмою заходів передбачено зустріч із керівництвом Національної академії, завідувачами кафедр, професорами, викладачами, слухачами, а також пробне комп’ютерне тестування з державно-управлінських, соціально-економічних, політико-правових, історико-культурних питань та іноземної мови.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у Дні відкритих дверей та вступати на навчання до Національної академії

Перейти до спискуВерсiя для друку