Головна  →  Анонси  →  10 квітня 2017

10 квітня відбудеться прес-брифінг керівництва КМДА з поточних питань життєдіяльності міста

У понеділок, 10 квітня 2017 року, об 11:00 відбудеться прес-брифінг керівництва Київської міської державної адміністрації із поточних питань життєдіяльності міста.

Зокрема, йтиметься про внесення змін до бюджету Києва на 2017 рік, демонтаж незаконно встановлених АГЗП та інші нагальні питання.

Спікери:

-         перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс;

-         керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

Під час прес-брифінгу представники засобів масової інформації зможуть отримати фахові коментарі керівництва міста, почути офіційну позицію КМДА з нагальних питань, поставити інші запитання, що стосуються життєдіяльності Києва.

Також передбачено онлайн-трансляцію брифінгу на YouTube каналі міської держадміністрації: https://www.youtube.com/channel/UCfbLP1IZ4MFZqtjrUWCKVLA

Увага! Прохання до представників ЗМІ: для отримання більш точних і повних відповідей свої питання просимо надсилати на електронну пошту: [email protected] із приміткою: «Питання на брифінг», зазначивши назву ЗМІ (не пізніше 11:00 неділі 9 квітня 2017 року).

 Місце проведення:

вул. Хрещатик, 36, 4-й поверх, прес-хол сесійної зали Київради

 Телефони для акредитації представників ЗМІ: 202-74-61, 202-74-48, 202-74-54

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події)

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку