Головна  →  Новини  →  29 березня 2017

Розпочато реєстрацію на Форум співпраці та розвитку громади Києва

23 травня під патронатом Київського міського голови в столиці відбудеться Перший щорічний Форум співпраці та розвитку громади м. Києва. Про це інформує Департамент суспільних комунікацій КМДА.

Мета Форуму – сприяння налагодженню діалогу між представниками місцевих органів влади та громадянського суспільства, напрацювання нових моделей партнерства між громадськими організаціями та інституціями влади, а також вироблення чітких рекомендацій щодо залучення громадськості до формування та реалізації міської політики за різними галузями розвитку.

У ході Форуму відбудеться обговорення можливостей співпраці громадських ініціатив і відповідних підрозділів (департаментів) КМДА, презентація соціологічного дослідження потреб київської громади, активності для розвитку спроможностей громадських ініціатив (виставка-ярмарок, тренінги, зустрічі з донорськими організаціями).

Департамент суспільних комунікацій запрошує всіх зацікавлених представників організацій громадянського суспільства для участі у Форумі зареєструватися за посиланням: http://bit.ly/Kyiv-forum. Дедлайн – до 18 квітня.

Довідкова інформація за тел.: (044) 235-07-80, Відділ комунікацій з громадськістю.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку