Головна  →  Новини  →  28 березня 2017

Близько 20 тон гуманітарного вантажу Сергій Мартинчук особисто доставить мешканцям Балаклії

Близько 20 тон гуманітарного вантажу Сергій Мартинчук особисто доставить мешканцям Балаклії

28 березня 2017 року делегація фахівців Печерської районної в місті Києві державної адміністрації на чолі з головою Сергієм Мартинчуком та заступником керівника апарата Печерської РДА Павлом Бабієм відправились до міста Балаклія Харьківської області, з метою передачі гуманітарного вантажу мешканцям, будинки яких постраждали під час пожежі на складах зберігання боєприпасів. Фотозвіт.

Завдяки ініціативі очільника Печерського району Сергія Мартинчука та спільним зусиллям  підприємств та волонтерів, гуманітарний вантаж був зібраний в найкоротший термін.

Для здійснення ремонтно-відновлювальних робіт житлових будинків у Балаклійському районі Харківської області делегацією буде доставлено: будівельні матеріали (деревина,  профнастил, рубероїд, цемент, фарбу, скло, цвяхи, шурупи, монтажну піну та ін.), а також засоби першої необхідності.

Нагадаємо, що у ніч на четвер 23 березня поблизу Балаклії почалися вибухи на складах зберігання боєприпасів. Були евакуйовані 20 тисяч осіб. В наслідок чого, у Балаклії пошкоджено 243 будівлі, які мають різні ступені руйнування.

Перейти до спискуВерсiя для друку