Головна  →  Новини  →  28 березня 2017

У Печерській РДА відбулось засідання робочої групи з питань взаємодії суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах


Сьогодні, 28 березня перший заступник голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Дмитро Загуменний провів засідання робочої групи з питань взаємодії суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах. Фотозвіт.

Під час засідання було заслухано інформацію директора Печерського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Олени Янчук щодо сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Після виступу Олени Янчук робочою  групою було розглянуто 4 справи родин, які опинилися у складних життєвих обставинах та справи 9 сімей, які перебувають під соціальним супроводом Печерського районного у м. Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

За результатами розгляду заяв, комісією вирішено продовжувати надання комплексу соціально-педагогічних, соціально-психологічних та юридичних послуг з метою покращення взаємостосунків у родинах та захисту прав дітей.

Шановні печеряни!

Якщо у вас склалися напружені відносини у родині та ви не можете самостійно їх вирішити, пропонуємо безкоштовно звернутися до Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Печерської РДА за тел.: 529-71-94.

Перейти до спискуВерсiя для друку