Головна  →  Анонси  →  28 березня 2017

30 березня відбудеться громадське обговорення нової редакції Статуту столичної громади

30 березня о 14:00 розпочнеться обговорення розділів проекту Концепції нової редакції Статуту територіальної громади міста Києва.

Зокрема, як повідомляє Департамент суспільних комунікацій, на обговорення буде винесено:

  • VІІ «Загальні засади організації та функціонування системи місцевого самоврядування» (під керівництвом кандидата юридичних наук, професора кафедри адміністративного, господарського та фінансового права Академії праці, соціальних відносин і туризму Віктора Кравченка);
  • ХІ «Матеріальна та фінансова основи територіальної громади» (під керівництвом кандидата наук із державного управління Олександра Слобожана).

Нагадуємо, що проект Концепції, графік засідань усіх робочих груп, надані киянами пропозиції і зауваження розміщені на офіційному сайті Департаменту суспільних комунікацій за посиланням: https://kievcity.gov.ua/content/kyiv-new-statut.html.

Також у соціальній мережі Facebook створена група «Концепція Статуту міста Києва».

Традиційно засідання планується провести в режимі онлайн-трансляції.

Взяти участь у обговоренні зазначених розділів проекту Концепції можна, зателефонувавши за номером 230-92-07 (Відділ з питань місцевого самоврядування Департаменту суспільних комунікацій).

 Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, каб. 1017, КМДА

 Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-48

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події)

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку