КМДА Київська міська державна адміністрація


24 березня 2017

З 27 до 31 березня в столиці пройде фестиваль «Kyiv EdFest». Освітяни столиці обговорять нову українську школу, онлайн-навчання та методи вирішення конфліктів

У понеділок, 27 березня, в столичних навчальних закладах розпочнуться весняні канікули. Уже традиційно в цей час у столиці проходить фестиваль управлінської майстерності «Kyiv EdFest», під час якого освітяни матимуть змогу підвищити власну кваліфікацію як у професійному, так і повсякденному житті. Неофіційне гасло фестивалю: «Хочеш  навчити інших, не забувай вчитися сам!».

Фестиваль триватиме з 27 березня до 31 березня за сприяння громадських організацій «Батьківський контроль» та «Смарт освіта».

Програма фестивалю складається з питань, що найбільше хвилюють освітян, та тем, які цікаві та корисні їм сьогодні. Зокрема, відбудуться майстер-класи з вирішення конфліктів та ненасильницького спілкування, воркшоп з теми: «Як виховати математичного генія», розповідь про маркетинг освітньої діяльності та про те, яким буде світ і школа в 2050 році.

план заходу...

Обов᾽язкова реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf12qpgb_tnRyr3KvseMzsVYCioVT1TLkapMVCcdG7_c-8QcA/viewform?c=0&w=1

Акредитація представників ЗМІ за  тел.: (093) 808 79 50, Марія Кравчук



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.