Головна  →  Новини  →  16 березня 2017

З нагоди професійного свята Сергій Мартинчук урочисто вручив 3 сертифікати на квартири працівникам ЖКГ

З нагоди професійного свята Сергій Мартинчук урочисто вручив 3 сертифікати на квартири працівникам ЖКГ

 

16 березня 2017 року за участю голови Печерської районної в місті Києві Печерської адміністрації Сергія Мартинчука в Національному академічному драматичному театрі імені І. Франка відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Фотозвіт.

У заході також взяли участь голова первинної профспілкової організації  комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва» Микола Дорошенко та інші керівники комунальних служб району.

 В урочистій частині очільник Печерського району Сергій Мартинчук  привітав працівників з професійним святом житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

«Своєю працею ви створюєте комфортні умови проживання в наших оселях, завдяки вашим старанням ми маємо у домівках тепло, світло та воду. Дякую вам, трудівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, за самовіддану та відповідальну працю. Бажаю вам міцного здоровя, успіхів та нових професійних здобутків» - зазначив Сергій Олександрович.

Після завершення вітального слова Сергій Мартинчук вручив робітникам з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями 3 сертифікати про надання службових квартир у Печерському районі та нагородив Подяками 69 кращих працівників комунальної сфери.

Щирі слова подяки також прозвучали на адресу голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука. Голова первинної профспілкової організації  КП «Керуюча компанія компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва» Микола Дорошенко відмітив  плідну співпрацю з колективами комунальних підприємств Печерського району  міста Києва та урочисто нагородив Подякою голову Печерського району Сергія Мартинчука.

Після урочистої частини на всіх присутніх чекала цікава святкова вистава.

Перейти до спискуВерсiя для друку