Головна  →  Звіти про роботу  →  13 лютого 2017

Відділ підприємництва, торгівлі та споживчого ринку звітує про виконану роботу в період з 6 по 12 лютого 2017 року

Працівники відділу підприємництва, торгівлі та споживчого ринку постійно тримають на контролі стан справ на Печерську.

На території району за звітний період, комунальним підприємством «Київська спадщина» спільно з Печерською районною в місті Києві державною адміністрацією було проведено сільськогосподарські ярмарки за адресами: вул. І.Кудрі (в межах вул. І. Павла ІІ та вул. Чигоріна) та вул. К. Білокур. На території проведення ярмарків було встановлено біотуалет, територія утримувалася в належному стані.

На виконання до відділу надійшло 30 доручень, за результатами розгляду яких направлено листи-відповіді. Щоденно, фахівцями відділу надається інформація, роз’яснення, рекомендації з питань, що виникають при зверненні громадян, підприємств, установ та організацій.

Спеціалістами відділу здійснено моніторинг закладів торгівлі, сфери побутового обслуговування та ресторанного господарства, розташованих на території Печерського району для уточнення дислокації місць розташування закладів.

Крім того, фахівцями відділу підприємництва, торгівлі та споживчого ринку  було розглянуто скаргу, що надійшла до КБУ «Контактний центр міста Києва» з приводу гучної музики від магазину «Космо» по бульвару Дружби Народів, 30/1.

У разі виникнення питань звертатися за тел.: (044) 280-23-85; (044) 280-17-25; (044) 280-54-70; (044) 280-03-36.

Перейти до спискуВерсiя для друку