Головна  →  Новини  →  7 лютого 2017

Сергій Мартинчук обговорив питання співпраці та благодійності с послом Литовської Республіки

Сьогодні, о восьмій ранку, голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів неофіційну зустріч з послом Литовської Республіки Марюсом Януконісом

Під час зустрічі були обговорені питання співпраці в галузі освіти, культури, обміну досвідом, а також питання благодійності. Так, Марюс Януконіс розповів про досвід надання гуманітарної допомоги прифронтовим містам Луганської області, а також повідомив про наміри відвідати місто Авдіївку з гуманітарною допомогою для мешканців.

У свою чергу Сергій Мартинчук розповів про зібрану та відправлену допомогу мешканцям Авдіївки від Печерського району та повідомив про намір посприяти Литовським дипломатам в реалізації їх благодійних намірів. Детальніша інформація за посиланням: «55 тон гуманітарного вантажу доставлено до мешканців з зони АТО: Печерська РДА вдячна кожному, хто долучився до збору».

Наприкінці зустрічі очільник Печерського району Сергій Олександрович висловив глибоку вдячність Литовській стороні за проявлену турботу та небайдужість до наших побратимів зі Сходу країни.

Перейти до спискуВерсiя для друку