Головна  →  Новини  →  10 січня 2017

На Печерську затримали злочинців, які за рахунок мешканців відкачували питну воду зі столичного гідранту

Вранці 8 січня 2017 року голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук при обстеженні території району виявив великогабаритний автотранспорт з цистерною питної води, яка була викачана у незаконний спосіб. Фотозвіт.

На Залізничному шосе, 57 очільник Печерського району зупинив неправомірні дії з боку невідомих 2-х осіб, які без дозвільної документації викачували з гідранту ПАТ «АК» Київводоканалу» питну воду.

На місце події одразу був викликаний екіпаж поліції для забезпечення відповідних адміністративно-процесуальних дій.

На момент затримання злочинців було виявлено, що вони вже майже заповнили автоцистерну та планували перемістити свій вантаж з метою подальшої реалізації.

У свою чергу Сергій Мартинчук повідомляє, що такі випадки непоодинокі й комунальні служби разом з правоохоронними органами постійно обстежують територію району з метою попередження та виявлення будь-яких неправомірних випадків.

«Дуже прикро усвідомлювати той факт, що так названі підприємці з метою власної наживи завдають шкоди звичайним громадянам, які не маючи у своїх домівках відповідних лічильників, сплачуватимуть за цю викачану питну воду. Добре, що цей випадок зафіксовано й винні понесуть покарання», - відмітив голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук.

Перейти до спискуВерсiя для друку