Головна  →  Новини  →  20 грудня 2016

Сергій Мартинчук урочисто запалив Центральну районну ялинку та відкрив Резиденцію Санта Клауса

Сергій Мартинчук урочисто запалив Центральну районну ялинку та відкрив Резиденцію Санта Клауса

19 грудня 2016 року, у День Святого Миколая, в Маріїнському парку голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук урочисто запалив Центральну районну ялинку та відкрив Європейську Резиденцію Санта Клауса. Фотозвіт.

«Щиро вітаю вас із Днем Святого Миколая! Вірю, що Святий Миколай завітає до кожної домівки і сповнить великою радістю серця всіх дітей. Нехай він дарує здоров’я й щасливу долю, принесе Господнє благословення, що оберігатиме вас протягом усього життя.У цей святковий день зичу миру, злагоди й благополуччя усім українським родинам», - зауважив Сергій Мартинчук у своїй промові.

Вперше у центрі столиці, на території Печерського району під гаслом «В Єдності Сила!» розмістилися дві резиденції: Санта Клауса та Святого Миколая. Організатори святкового заходу підготували для киян та гостей столиці незабутні враження від святкової атмосфери добра та казки, єдності двох культур та традицій.

На території резиденції для відвідувачів був влаштований святковий концерт з виступами талановитих діток району, іграми, конкурсами, флешмобами. Зі сцени лунали новорічні пісні, колядки, щедрівки та теплі привітання від найкращих співочих та танцювальних колективів.

Протягом усіх свят у святковому зимовому містечку «Європейській резиденції Санта Клауса» учасники заходу матимуть змогу відвідати затишні та оригінальні за своєю архітектурою купольні конструкції «Іглу», в яких розміститься казковий світ Лапландії з майстернями іграшок, будинком новорічної пошти, рестораном, будиночком Санти та багато чого іншого.

Відвідувачі резиденції вперше зустрінуться не лише з Санта Клаусом, а й з його родиною – місіс Клаус, чарівною донькою Санні та її друзями ельфами. У Місіс Клаус бажаючі зможуть навчитися готувати різдвяне печиво та отримати незабутні враження від новорічних пригод, влаштованих невгамовною Санні.

Резиденції Санта Клауса працюватиме з 19 грудня 2016 року по 15 січня 2017 року.

Запрошуємо всіх відвідати Європейську Резиденцію Санта Клауса !

Перейти до спискуВерсiя для друку