Головна  →  Новини  →  14 грудня 2016

Державні службовці Печерської райдержадміністрації пройшли навчання з охорони праці

Державні службовці Печерської райдержадміністрації пройшли навчання з охорони праці

Протягом трьох днів, 12, 13 та 14 грудня в приміщенні Печерської райдержадміністрації проведено навчання з питань охорони праці для фахівців апарату та працівників самостійних структурних підрозділів підпорядкованих Печерській РДА. Фотозвіт.

Навчання в райдержадміністрації організовано та проведено на підставі розпорядження Печерської районної в місті Києві державної адміністрації від 02.12.2016 №645, а також Програми, складеної відповідно до вимог ст.18 Закону України «Про охорону праці» та «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».

Під час навчання були проведені тематичні лекції з наступних питань:

- основні положення Закону України «Про охорону праці», «Кодексу законів про працю України» та Інструкції з охорони праці;

- надання першої допомоги потерпілим у разі нещасного випадку;

- основні вимоги щодо електробезпеки;

- основні вимоги щодо питання пожежної безпеки;

- основні положення Закону України «Про загальнообов’язкове державне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності».

Перед присутніми з тематичними лекціями виступили фахівці ГУ Держпраці у Київській області, Фонду соціального страхування, закладу медицини Печерського району та Управління ДСНС у Печерському районі.

За результатами проведеного навчання з охорони праці учасниками було складено письмові іспити, результати якого затверджено відповідним протоколом комісії з перевірки знань з питань охорони праці.

Перейти до спискуВерсiя для друку