КМДА Київська міська державна адміністрація


15 грудня 2016

Центральний парк Києва перетворять на величезну Європейську резиденцію Санта Клауса

Центральний парк Києва перетворять на величезну Європейську резиденцію Санта Клауса

До новорічних та різдвяних свят у День Святого Миколая, 19 грудня, в Маріїнському парку Печерського району орієнтовно о 19:00 відбудеться урочиста церемонія відкриття Європейської резиденції Санта Клауса.

У перші хвили після церемонії запалення Головної ялинки України, на території центрального парку столиці, Санта Клаус разом з Святим Миколаєм запалять головну ялинку Печерського району.

Захід проходитиме під патронатом голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука.

Організатори святкового заходу підготували для відвідувачів незабутні враження від святкової атмосфери добра та казки, єдності двох культур та традицій.

Вперше у центрі столиці, на території Печерського району під гаслом «В Єдності Сила!» розмістяться резиденції Санта Клауса (Маріїнський парк) та Святого Миколая (Національний Києво-Печерський Заповідник).

Так, у святковому зимовому містечку «Європейській резиденції Санта Клауса» учасники заходу матимуть змогу відвідати затишні та оригінальні за своєю архітектурою купольні конструкції «Іглу», в яких розміститься казковий світ Лапландії з майстернями іграшок, будинком новорічної пошти, рестораном, будиночком Санти та багато чого іншого.

Відвідувачі резиденції вперше зустрінуться не лише з Санта Клаусом, а й з його родиною – місіс Клаус, чарівною донькою Санні та її друзями ельфами. У Місіс Клаус бажаючі зможуть навчитися готувати різдвяне печиво та отримати незабутні враження від новорічних пригод, влаштованих невгамовною Санні.

Резиденції Санта Клауса працюватиме з 19 грудня 2016 року по 15 січня 2017 року.

Акредитація ЗМІ за телефоном: 050 918 89 07, (044) 280 12 40.

Організатори заходу: ТОВ «Ювента-Груп Україна»

 

Відео-ролик Європейської резиденції Санта Клауса у Маріїнському парку



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.