КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2016

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем Збройних Сил України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України!
Дорогі ветерани!

Сьогодні, 6 грудня, відповідно до постанови Верховної Ради України 1993 року, країна відзначає День Збройних Сил України.

Багата історична спадщина української армії має глибоке коріння і сягає не одного століття. Сьогодні військовослужбовці Збройних Сил України продовжують традиції дідів, батьків, гідно виконуючи свій військовий обов’язок.

На наших військовослужбовців покладена священна місія - бoрoнити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Історія української держави, і її Збройних Сил свідчить про те, що вони з честю виконують свій обов’язок. А народ відповідає на це любов’ю та пошаною.

Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, захищаючи рідну землю, та всім, хто відстоює незалежність та територіальну цілісність України на Сході країни. Нехай відвага, сміливість і мужність допомагають вам долати всі труднощі, які зустрічаються на шляху.

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.