КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2016

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем захисника України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем захисника України

Шановні захисники Батьківщини!

14 жовтня, країна відзначає День захисника України - свято сили, мужності та патріотизму, що відповідно до Указу Президента України було встановлено у 2014 році.

Символічно, що цей день припадає на одне з великих православних свят - Покрови Пресвятої Богородиці, а також на День Українського козацтва. Тисячолітня християнська традиція, історія українського козацтва та визвольних рухів є невід’ємним спадком Незалежної України.

Так, Збройні Сили України, Національна гвардія України, прикордонна служба, добровольчі батальйони заслужено успадкували військову славу давньоукраїнських князівських дружин і Війська Запорозького, вояків Української Повстанської Армії та українців, які під час Другої світової війни захищали нашу державу.

Пам’ятаємо, що усі ми маємо можливість жити простим життям, розвивати країну, вчитись, виховувати дітей, розважатись тільки тому, що на «передовій» нас захищають українські військові.

У цей день бажаю вам, шановні захисники, натхнення і віри в силу рідної держави, надійного родинного тилу, козацького здоров’я та звершення всіх мрій і побажань. Нехай відвага, сміливість і мужність допомагають вам долати всі труднощі, які зустрічаються на вашому шляху.

Слава Україні!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.