Головна  →  Новини  →  6 жовтня 2016

Київрада розширила перелік категорій громадян, які можуть отримувати грошову допомогу в рамках виконання передвиборних програм депутатів

Київрада розширила перелік категорій громадян, які можуть отримувати грошову допомогу в рамках виконання передвиборних програм депутатів

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати внесли зміни до рішення Київради від 17 грудня 2015 року “Про затвердження Програми вирішення депутатами Київської міської ради соціально-економічних проблем, виконання передвиборних програм та доручень виборців на 2018-2019 роки”. Про це повідомляє прес-служба Київради.

Відповідне рішення передбачає доповнення переліку категорій громадян, які мають право на отримання грошової матеріальної допомоги в рамках виконання передвиборних програм та доручень виборців на 2016-2019 роки. Зокрема, додаються учасники антитерористичної операції та члени сімей загиблих (померлих) киян, які брали участь в АТО та Революції Гідності, а також багатодітні сім'ї та одинокі матері.

Тож, за зверненням депутата, матеріальна допомога може надаватися: малозабезпеченим верствам населення, непрацездатним (дітям, пенсіонерам, інвалідам, ветеранам), багатодітним сім'ям, одиноким матерям, учасникам антитерористичної операції, членам сімей загиблих (померлих) киян, які брали участь в АТО.

У відомості на отримання коштів зазначаються прізвище, ім'я, по батькові одержувача, його домашня адреса, паспортні дані, ідентифікаційний код, сума грошової допомоги.

У разі настання непередбачених та надзвичайних обставин (пожежа, стихійне лихо, смерть родичів, довготривала хвороба, необхідність проведення складного і дорогого лікування з хірургічним втручанням тощо) матеріальна допомога надається за умови подання документів, що підтверджують факт виникнення таких обставин, які призвели до скрутного матеріального становища.

Рішення підтримали 88 депутатів.

Джерело: КМР

Перейти до спискуВерсiя для друку