КМДА Київська міська державна адміністрація


27 вересня 2016

Сергій Мартинчук взяв участь у засіданні Громадської ради

Сергій Мартинчук взяв участь у засіданні Громадської ради

26 вересня 2016 року за участі голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука відбулося чергове засідання Громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації. Фотозвіт.

Порядок денний засідання передбачав розгляд наступних питань:

- підготовка до опалювального сезону 2016-2017 року;

- результати реформи житлово-комунального господарства району, проблеми мешканців гуртожитків та шляхи їх вирішення;

- проблеми мешканців гуртожитків та шляхи їх вирішення.

На засіданні були заслухані доповіді в.о. начальника управління житлово-комунального господарства та будівництва Наталії Перехрест та головного інженера комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району» Олександра Кабанова.

Голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук підвів підсумки підготовки до опалювального сезону, повідомив про стовідсоткову готовність до нього будинків комунальної форми власності та запевнив громадськість, що у разі пониження середньодобової температури нижче 8 градусів, протягом трьох діб в помешканнях печерян буде ввімкнено опалення. Також, Сергій Мартинчук відповів на численні питання членів Громадської ради та присутніх.

Окрім цього, голова Печерської райдержадміністрації та керівник апарату Печерської райдержадміністрації (голова первинної профспілкової організації) Олена Донець привітали голову Громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації Віталія Почтового з отриманням державної нагороди – ордену «За заслуги» ІІІ ступеня.

Наприкінці засідання присутні висловили зауваження та пропозиції до питань порядку денного, які були внесені секретарем Громадської ради до протоколу засідання.

Протокол засідання Громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації від 26 вересня 2016 року, після затвердження, буде розміщено на офіційній інтернет-сторінці Печерської райдержадміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.