КМДА Київська міська державна адміністрація


13 вересня 2016

Керівництво Печерської РДА звітує про проведену роботу за I півріччя та підготовку до зимового періоду

Керівництво Печерської РДА звітує про проведену роботу за I півріччя та підготовку до зимового періоду

13 вересня голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів розширену апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та представників Управління державного казначейства України в Печерському районі, Печерського РУГУ ДСНС України в м.Києві та Управління поліції ГУ НП в м.Києві. Фотозвіт.

Під час апаратної наради присутні заслухали звіт начальника відділу економіки Світлани Снєжко «Про виконання плану заходів Програми економічного та соціального розвитку міста Києва по Печерському району за  І півріччя 2016 року».

Сергій Мартинчук зауважив, що всі керівники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації повинні забезпечити неухильне виконання завдань, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку міста Києва на 2016 рік, зосередити особливу увагу на вирішенні проблемних питань соціально-економічного розвитку та підвищенні ефективності роботи господарського комплексу та всіх служб району. Також, продовжити роботу по ліквідації недоїмки до бюджетів всіх рівнів з метою недопущення мінімізації або ухилення від сплати податків, зборів і обов’язкових платежів до бюджету міста. 

По другому питанню порядку денного - підготовка житлового фонду Печерського району м.Києва до експлуатації в осінньо-зимовий період, - звітував в.о. директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м.Києва» Сергій Лавриненко. Зокрема, керівник комунального підприємства доповів про стан виконання заходів з підготовки підпорядкованого житлового фонду до осінньо-зимового періоду, а саме: стан одержання актів готовності житлових будинків до опалювального сезону, підготовка снігоприбиральної техніки, забезпечення посипковим матеріалом, спецінвентарем, спецодягом, кількість відремонтованих покрівель, теплоізоляція трубопроводів, системи димовентиляційних каналів, поточний ремонт житлового фронду, промивка внутрішньобудинкових систем ЦО, ГВП та інше.

Очільник Печерського району доручив керівнику КП «Керуюча компанія» провести інвентаризацію спецтехніки, спецінвентаря, спецодягу і за результатами, до 1 жовтня, проінформувати його особисто.

Окрім цього, на нараді підіймалися питання стосовно своєчасного опрацювання звернень громадян, які надходять до КБУ «Контактний центр міста Києва 1551», системи електронних закупівель, роботи диспетчерської служби та інші.

На завершення апаратної наради керівник апарату Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Олена Донець винесла на голосування трудового колективу правила внутрішнього службового розпорядку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації. Так, трудовим колективом Печерської райдержадміністрації було одноголосно прийнято рішення затвердити «Правила внутрішнього службового розпорядку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації».

На завершення засідання, очільник Печерського району Сергій Мартинчук подякував присутнім за приділену увагу та наголосив, що всі питання взяв під особистий контроль.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.