Головна  →  Новини  →  9 вересня 2016

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем фізичної культури і спорту

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем фізичної культури і спорту

Шановні спортсмени, тренери, ветерани спорту, любителі та прихильники активного способу життя! 

Прийміть сердечні вітання з Днем фізичної культури та спорту України! Згідно з Указом Президента України, вже традиційно, це свято відзначається у другу суботу вересня. 

З кожним роком фізична культура і спорт дедалі активніше входять у наше життя, стають важливим чинником збереження та зміцнення здоров'я нації. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, але й загартовує характер і волю.

Печерськ завжди славився досягненнями своїх спортсменів та активно виступає за здоровий спосіб життя. На престижних змаганнях наші спортсмени демонструють вагомі досягнення та здобувають «пальми першості» не лише в Україні, а й в Європі та світі. Примножують спортивну скарбницю слави і численні перемоги наших визнаних майстрів, тренерів міжнародного класу, авторитет яких значно впливає на популяризацію масової фізичної культури в районі.

У цей святковий день зичу спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашого району. Нехай ваш приклад буде поштовхом для розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашої країни.

Щиро бажаю усім вам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

Перейти до спискуВерсiя для друку