КМДА Київська міська державна адміністрація


9 вересня 2016

Сергій Мартинчук привітав з Днем фізичної культури і спорту тренерів та видатних спортсменів

Сергій Мартинчук привітав з Днем фізичної культури і спорту тренерів та видатних спортсменів

До Дня фізичної культури і спорту України представник Президента України у Печерському районі міста Києва Сергій Мартинчук урочисто вручив Подяки та пам’ятні подарунки учасникам Олімпійських ігор 2016, переможцям і призерам Чемпіонатів Світу та Європи, а також видатним тренерам Печерського району. Фотозвіт.

У своїй вітальній промові очільник Печерського району зазначив, що Печерськ завжди славився досягненнями спортсменів, а авторитет визнаних майстрів й тренерів міжнародного класу впливає на популяризацію масової фізичної культури не тільки в Печерському районі.

«У цей святковий день хочу привітати спортсменів, тренерів, любителів та прихильників активного способу життя, а також уболівальників зі святом та подякувати за внесок у розвиток спорту, адже фізичне виховання – це здоров’я нації», - зазначив Сергій Мартинчук.

Голова Печерської райдержадміністрації також відзначив, що на Олімпіаді 2016 року призерами стали спортсмени, які «виросли» на Печерську, зокрема, Олег Верняєв, Павло Тимощенко, Анна Різатдінова. А до складу Олімпійської збірної України увійшли Дарина Зевіна, Олена Дмитраш, Євгенія Гомон, Олександра Грідасова, Валерія Гудим та Анастасія Возняк.

Після урочистої промови на заході відбулося підведення підсумків та вручення призів переможцям спартакіади «Здоров’я» серед професорсько-викладацького складу вищих навчальних закладів Печерського району та студентської спартакіади «Під золотими куполами Печерська».

Під патронатом Печерської райдержадміністрації була проведена єдина в місті Києві спартакіада «Здоров’я», за програмою якої змагалися з 6 видів спорту викладачі та співробітники вищих навчальних закладів району.

Результати змагань:

ІІІ місце - Київський національний лінгвістичний університет;

ІІ місце - Національний університет фізичного виховання та спорту України;

І місце - Національний транспортний університет.

Результати змагань студентської спартакіади «Під золотими куполами Печерська»:

ІІІ місце - Київський національний університет технологій та дизайну;

ІІ місце - Національний транспортний університет;

І місце - Національний університет фізичного виховання і спорту України.

На завершення заходу всім учасникам були вручені пам’ятні подарунки від голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.