Головна  →  Новини  →  5 вересня 2016

Двірнику з 10-річним стажем передано у власність 2-кімнатну квартиру на Печерську

Двірнику з 10-річним стажем передано у власність 2-кімнатну квартиру на Печерську

Сьогодні, 5 вересня, під керівництвом голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука було проведено засідання громадської комісії з житлових питань, де розглянуто питання щодо передачі у власність 2-кімнатної квартири двірнику, який пропрацював у комунальному підприємстві понад 10 років. Фотозвіт.

Так, членами комісії було одноголосно прийнято рішення рекомендувати Печерській райдержадміністрації виключити 2-кімнатну квартиру в Печерському районі з числа службових жилих приміщень та передати її у власність працівнику КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва».

Згадана квартира була надана працівнику комунального підприємства для проживання з сім’єю у складі 3-х осіб згідно ордеру № 7507 від 03.11.1989.

Всього під час засідання комісії було розглянуто 18 питань порядку денного, які стосувалися взяття на квартирний облік громадян, зняття з квартирного обліку мешканців, надання ордерів мешканцям гуртожитків на підставі рішення сесії Київської міської ради, тощо.

Всі рішення колегіального органу були прийняті згідно чинного законодавства та в інтересах територіальної громади міста Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку