Головна  →  Новини  →  29 серпня 2016

20 тон гуманітарної допомоги та патріотичний концерт підготувала Печерська РДА для переселенців у Маріуполі

20 тон гуманітарної допомоги та патріотичний концерт підготувала Печерська РДА для переселенців у Маріуполі

27 серпня 2016 року за ініціативи голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука в місті Маріуполі Донецької області відбулася урочиста передача понад 20 тон гуманітарної допомоги для переселенців. Фотозвіт.

Окрім продуктів харчування, одягу, канцелярських товарів для жителів Донецької області, в рамках благодійної акції «В Єдності Сила», було проведено святковий національно-патріотичний концерт за участі заслуженої артистки України, солістки скрипкового дуету «Мюзік-бомб» Яни Котяж, Чемпіонів Світу з карате Годзю-рю, юних печерян на чолі з віце-президентом Федерації карате Годзю-рю, майстром спорту міжнародного класу Олександра Гончаренко та за участю відомого художнього керівника цирку-театру «Нур» Нуриддина Муллоджанова.

До збору гуманітарної допомоги також долучилися й представники родини легендарного актора кіно і театру Богдана Ступки, які з метою розвитку й пропагування української культурної спадщини передали близько 60-ти книг про життєвий і творчий шлях актора. Кілька книг також було передано для збереження у міський Краєзнавчий музей.

Поза увагою також не залишилися й військовослужбовці, - від голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука спортсмени міжнародного класу з Печерського району урочисто передали командиру першого окремого батальйону морської піхоти України спортивний інвентар для тренувань.

З детальною інформацією ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням:

Маріупольське ТВ

 

Сигма ТВ

Перейти до спискуВерсiя для друку