КМДА Київська міська державна адміністрація


24 серпня 2016

За участю Сергія Мартинчука відбулося святкування Дня Незалежності на «Печерському Вернісажі»

За участю Сергія Мартинчука відбулося святкування Дня Незалежності на «Печерському Вернісажі»

24 серпня 2016 року голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук з нагоди відзначення 25-ї річниці Незалежності України відвідав масштабний святковий захід «Печерський Вернісаж» на вулиці Івана Мазепи. Фотозвіт.

Очільник Печерського району прийняв активну участь у різноманітних майстер-класах та поспілкувався з митцями, які представляли на заході виставки своїх робіт. На заході також проходила презентаційна виставка  досягнень району, на якій усі бажаючі могли побачити роботу комунальних служб Печерського району.

Крім того,  на центральній сцені району відбулася концертна програма за участі академічного ансамблю української музики «Дніпро», гітариста Flame, струнного квартету «Джем», гумористичного колективу «Дача Показний» та багато інших цікавих виконавців. Поблизу сцени вихованці клубів за місцем проживання провели великий флеш-моб з моделювання Державного Прапора України.

Одним з основних напрямків програми заходу була безкоштовна лотерея від МБО «ВЦО ЛЖВ» кожної години та пункт здачі тесту на ВІЛ. Голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук та перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Геннадій Пліс долучилися до акції ВЦО ЛЖВ «Незалежність починається зі здоров’я» та пройшли експрес-тестування на ВІЛ.

Для самих маленьких відвідувачів свята проходив майстер-клас «Малюємо на асфальті велику вишиванку», де малюки змогли розкрити усі свої творчі таланти та прийняти участь у виготовленні великої ляльки-мотанки і малих мотанок на пам'ять.

Поблизу готелю «Салют» проходила виставка військової техніки та автомобілів. Бійці Національної гвардії України продемонстрували показові виступи та спортивну програму «Кросфіт», а також пригостили всіх відвідувачів та учасників заходу за бажанням смачною солдатською кашею.

Благодійний фонд «Наш Слід» і благодійний фонд «Сприяння та розвитку» та Національна гвардія України стали партнерами святкового заходу на Печерську.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.