Головна  →  Новини  →  24 серпня 2016

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з 25-ю річницею незалежності України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з 25-ю річницею незалежності України

Шановні печеряни!

Сердечно вітаю вас з головним святом нашої країни - 25-ю річницею незалежності України! 24 серпня 1991 року Верховна Рада України прийняла історичний документ виняткового значення для долі нашого народу - Акт проголошення незалежності України.

Цей знаменний день демократії й громадської злагоди нашого народу став поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру та добробуту в нашому спільному домі.

Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України, як демократичної, правової та економічно міцної держави.

Прийміть щирі вітання зі святом, що є символом відродження народу та його духовної свободи. Низько вклоняюсь усім, хто вкладає в Україну свою працю та інтелект, хто боронить і захищає її від ворога, хто примножує її багатства і славу. Нехай це свято додасть вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини.

Зі святом!

Перейти до спискуВерсiя для друку