Головна  →  Новини  →  23 серпня 2016

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем Державного Прапора України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем Державного Прапора України

Шановні печеряни! 

Від щирого серця вітаю вас із Днем Державного Прапора України! Щороку напередодні Дня Незалежності ми вшановуємо одну із головних національних святинь - Державний Прапор України.

Державний Прапор України є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Синьо-жовті кольори Прапора України - це символ, який оберігає українську націю та єднає наш народ у боротьбі за Незалежність, надихає до свободи та пробуджує почуття гідності. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність.

Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.

Від усього серця бажаю вам, упевненості і стабільності, здоров’я та успіхів у добрих справах на благо нашої великої Батьківщини. Нехай ваші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Зі святом!

Перейти до спискуВерсiя для друку