Головна  →  Новини  →  9 серпня 2016

Голова Печерської РДА та мер округу Шарлоттенбург у Берліні обговорили довгострокові спільні проекти

Голова Печерської РДА та мер округу Шарлоттенбург у Берліні обговорили довгострокові спільні проекти

Другий день перебування делегації Печерського району в місті Берлін виявився насиченим та позитивним. Мер округу Шарлоттенбург-Вільмерсдорф міста Берлін пан Рейнхард Науман особисто зустрівся з головою Печерської райдержадміністрації Сергієм Мартинчуком. Під час зустрічі сторони обговорили питання двостороннього співробітництва у контексті спільних проектів у галузях освіти, культури, обміну досвіду та організації спільних виставок, а також визначили сфери для майбутнього партнерства та надання гуманітарної допомоги медичним закладам. Фотозвіт.

Голова ради з питань регуляторних відносин, пан Бетзгеном ознайомив очільника Печерського району з діяльністю бюро регуляторної політики, зокрема зі структурою та основними напрямками діяльності. Так, основний з напрямків діяльності бюро є видача дозвільної документації на діяльність охоронних фірм, ведення підприємницької діяльності, дозволи на торгівлю на проведення ярмарок, тощо. У структуру ради регуляторної політики також входять контролюючі органи, з них: транспортна служба, муніципальна поліція, ветеринарна служба що контролює якість харчових продуктів та інше.

Серед численних заходів, проведених українською делегацією під час візиту, слід окремо відзначити зустріч з головою управління у справах молоді, сім’ї, школи, спорту і навколишнього середовища міської ради, пані Хандке, яка пройшла у міській ратуші округа Шарлоттенбург-Вільмерсдорф міста Берлін. На зустрічі були обговорені питання у галузях освіти, культури, спорту та туризму.

Перейти до спискуВерсiя для друку