Головна  →  Новини  →  29 липня 2016

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем працівників торгівлі!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем працівників торгівлі!

Шановні працівники торгівлі!

Сердечно вітаю вас з нагоди професійного свята - Дня працівників торгівлі! Відповідно до Указу Президента України це свято відзначається з 1995 року щорічно в останню неділю липня.

Ще з давніх часів наша країна славилась своїми ярмарками, які поєднували на своїх заходах представників всієї Європи та Азії. Ці традиції гідно продовжуються і сьогодні. Запроваджуються прогресивні технології організації торгівлі, розширюється асортимент товарів та послуг, покращується якість обслуговування споживачів, що наближає нашу країну до європейських та міжнародних стандартів.

Ваша професія – це не просто вміння продати товар або послугу, це перш за все, спілкування з людьми. Від вашого професіоналізму, тактовності і чуйності, організованої та ефективної роботи залежить не тільки розвиток споживчого ринку, але й поліпшення благополуччя кожної родини в нашій державі.

Бажаю вам успіхів, стабільності, нових професійних досягнень, надійних ділових партнерів, достатку і благополуччя! Нехай з кожним днем зміцнюється престиж обраної вами професії, а покупці завжди платять за ваші старання щирою вдячністю і посмішкою.

Зі святом!

Перейти до спискуВерсiя для друку