Головна  →  Новини  →  28 липня 2016

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем хрещення Київської Русі

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем хрещення Київської Русі

Дорогі печеряни!

Прийміть щирі побажання добра та віри з нагоди Дня хрещення Київської Русі-України! 

Це релігійне та національне свято країна відзначає 28 липня, у День пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира, на долю якого випало Хрещення Київської Русі. Прийняття християнства князем Володимиром і подальше поширення православної віри в народі назавжди змінило історичну долю всієї Східної Європи та України зокрема.

За часів святого князя Володимира Київська Русь досягла розквіту та її вплив поширився далеко за її межі. Головна спадщина князя Володимира - віра Христова, що дає нам сили вистояти та зберегти свою духовність, самобутність і мораль.

Сьогодні це свято об’єднує нас навколо православної духовної традиції та християнських цінностей. А історичний вибір, зроблений понад тисячу років тому, лежить в основі європейських устремлінь сучасних українців.

У цей святковий день бажаю всім мира, любові, здоров’я та сімейного тепла. Нехай Господь береже усіх нас та нашу Україну!

Перейти до спискуВерсiя для друку