Головна  →  Новини  →  20 липня 2016

Сергій Мартинчук перевірив виконання доручень щодо забезпечення благоустрою у Печерському районі

Сергій Мартинчук перевірив виконання доручень щодо забезпечення благоустрою у Печерському районі

20 липня 2016 року під час щоденного ранкового об’їзду території, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук перевірив швидкість та якість виконання поставлених ним доручень щодо стану благоустрою у Печерському районі. Фотозвіт.

Нагадаємо, що три дні тому, у суботу, очільник Печерського району Сергій Мартинчук під час об’їзду території району доручив відділу контролю за благоустроєм та керівникам комунальних служб району здійснити комплекс заходів щодо ліквідації самовільного зайняття пішохідних зон закладами ресторанного господарства, демонтажу несанкціонованої реклами, оголошень та інформаційних стендів, перевірки наявності інформаційних талонів по всіх розміщених об'єктах пересувної дрібнороздрібної торгівельної мережі на території Печерського району, а в разі відсутності дозвільної документації, очільник району доручив негайно демонтувати всі несанкціоновані малі архітектурні форми.

Сьогодні, керівники комунальних служб району відзвітували перед очільником Печерського району про вже виконану роботу та обговорили ряд важливих питань щодо покращення благоустрою у районі.

Окрім цього, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук зауважив на існуванні недоліків в роботі КП УЗН та КП ШЕУ Печерського району та доручив керівникам негайно вжити відповідних заходів, направлених на налагодження роботи підприємства, також, він додав, що розуміє що є ще багато недоопрацювань, однак робота триває.

На завершення зустрічі, очільник Печерського району Сергій Мартинчук висловив подяку керівникам комунальних служб району за ефективну роботу та побажав всім гарного робочого дня.

Перейти до спискуВерсiя для друку