КМДА Київська міська державна адміністрація


15 липня 2016

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем українських миротворців

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем українських миротворців

Шановні миротворці!

Сьогодні, 15 липня, країна відзначає День українських миротворців, що був встановлений у 2013 році, відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про встановлення Дня українських миротворців». Участь у миротворчих операціях Україна почала приймати з 1992 року.

Ця дата покликана віддати належне самопожертві і самовідданості миротворців, які несуть службу по всьому світу. Миротворці завжди в епіцентрі подій і завжди приходять на допомогу тим, хто її потребує. З глибокою вдячністю жителі багатьох континентів пам’ятають сміливість, мужність та професіоналізм наших українських миротворців.

І сьогодні, в цей особливий день, щиро вітаю всіх миротворців та ветеранів миротворчих підрозділів. Бажаю вам зразково виконувати миротворчу місію та підвищувати авторитет нашої держави на міжнародній арені.

Вшановую пам'ять загиблих, які віддали свої життя для справи миру, стабільності та спокою у багатьох країнах світу!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.